OAK’s virtual masterclass

Deze editie:

  • Datum: woensdag 16 september
  • Tijd: 10:30 – 12:00
  • Onderwerp: Introductie Google Analytics

Heb je interesse in Online marketing? Ben je op zoek naar een baan of wil je gewoon graag meer weten over het vakgebied en wat je er allemaal mee kunt? Dan is OAK’s virtual masterclass perfect voor jou! OAK presenteert maandelijks een nieuw onderwerp speciaal voor beginnende online marketeers. De focus ligt op organic growth maar de onderwerpen verschillen. Van SEO tot content marketing en van CRO tot Google Analytics. Voor ieder wat wils.

Elke masterclass wordt gegeven door één van onze eigen specialisten. Hierdoor leer je meteen alle OAK collega’s kennen. Daarnaast is dit de uitgelezen kans om te ervaren hoe het is om OAK trainee te zijn. Best handig om te weten want we starten periodiek met een nieuwe lichting trainees. Voor meer informatie daarover, check de vacature.

OAK to the Future

Wil je maandelijks op de hoogte blijven van alle trends en ontwikkelingen rondom ons traineeship? Meld je dan aan voor OAK to the future. Vul het formulier hieronder in.

Yes, ik schrijf mij in!

Door je in te schrijven ontvang je van ons updates, direct in je inbox!

Marketing by
Met het delen van je gegevens houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen SEO en contentmarketing, net zoals info omtrent ons traineeship. Geen updates meer van ons ontvangen? Dan kun je je afmelden via de link in de mail. Check voor meer informatie ons privacy en cookiebeleid.