Digital Fast Track SEO Specialist

Speel mee in de Champions League

Heb jij een paar jaar ervaring met SEO en wil je een grote stap maken in je carrière? Wil jij samen met andere SEO-specialisten en consultants werken voor toonaangevende opdrachtgevers? Dan is het Digital Fast Track van Newcraft iets voor jou! In zes maanden leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om SEO-specialist/consultant te worden voor toffe Nederlandse én internationale opdrachtgevers. 

Nog niet helemaal overtuigd en wil je meer weten over de fast track? Kom dan langs op 23 september voor een kijkje in de keuken van de Newcraft Group. Volg één van de digital marketing of e-commerce workshops en ontdek of een carrière in digital bij jou past! Tijdens het event vertellen we alles over onze digital marketing fast tracks & digital traineeships. En hoe superleuk het – uiteraard – is om bij Newcraft, OAK en UNFOLDR te werken. 

Over ons team

Het team van OAK is onderdeel van Newcraft Group en bestaat uit slimme consultants, creatieve contentmakers en gedreven SEO-experts met oog voor resultaat. Misschien heb je wel eens naar onze podcast geluisterd, heb je wel eens een Organic Growth Report gelezen of misschien ken je ons wel van ons werk voor opdrachtgevers. We werken hard, maar we houden ook van een feestje zo nu en dan. Resultaatgerichtheid, team spirit en een winnaarsmentaliteit: dat is wat we met elkaar gemeen hebben. Daarom spelen wij in de Champions League, samen met onze opdrachtgevers.

Wie jij bent

Jij hebt kennis van SEO op medior niveau en je hebt een hands-on mentaliteit of je hebt als junior digital marketeer of SEO-specialist aan klantzijde gewerkt. Nu ben je klaar voor de holistische kijk op organische groei, samen met andere (senior) SEO-experts. Het managen van een multidisciplinair team om organische groei te realiseren voor belangrijke spelers in een competitieve markt: dat is wat jij wil leren.

Dit neem je mee

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding.
  • Ongeveer 2 jaar werkervaring met SEO.
  • De ambitie om jezelf te ontwikkelen op het gebied van stakeholdermanagement, professionele communicatie en time management. 
  • De ambitie om je kennis en vaardigheden over digital marketing uit te breiden en te verbeteren door trainingen te volgen en door aan de slag te gaan voor toonaangevende merken en opdrachtgevers.

Wat bieden we jou?

Naast een goede werkomgeving, toffe opdrachtgevers en meer dan genoeg uitdaging, bieden we jou een SEO & Content Marketing opleiding. Je neemt deel aan alle advanced trainingen en je leert hoe je met belangrijke tools werkt. Naast werken voor Nederlandse én internationale opdrachtgevers krijg je de kans om samen te werken met de specialisten bij Newcraft, zoals SEA-specialisten, data scientists, creatives en e-commerce specialisten. 

Nadat je het Fast Track hebt afgerond, krijg je alle ruimte en middelen om jouw eigen SEO-groeipad vorm te geven. Lees meer over jouw persoonlijke SEO-groeipad bij OAK

Solliciteer

Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Laat van je horen!

Mail ons een korte motivatie, samen met je cv en LinkedIn-profiel, en wie weet drinken we binnenkort een (virtueel) bakkie.