Vacature Digital Fast Track SEO Specialist

Heb jij een paar jaar ervaring met SEO en wil je een grote stap maken in je carrière? Wil jij samen met andere SEO-specialisten en consultants werken voor toonaangevende opdrachtgevers? Dan is het Digital Fast Track van Newcraft iets voor jou! In zes maanden leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om SEO-specialist/consultant te worden voor toffe Nederlandse én internationale opdrachtgevers.

Solliciteer nu

Over ons team

Het team van OAK is onderdeel van Newcraft Group en bestaat uit slimme consultants, creatieve contentmakers en gedreven SEO-experts met oog voor resultaat. Misschien heb je wel eens naar onze podcast geluisterd, heb je wel eens een Organic Growth Report gelezen of misschien ken je ons wel van ons werk voor opdrachtgevers. We werken hard, maar we houden ook van een feestje zo nu en dan. Resultaatgerichtheid, team spirit en een winnaarsmentaliteit: dat is wat we met elkaar gemeen hebben. Daarom spelen wij in de Champions League, samen met onze opdrachtgevers.

Wie jij bent

Jij hebt kennis van SEO op medior niveau en je hebt een hands-on mentaliteit of je hebt als junior digital marketeer of SEO-specialist aan klantzijde gewerkt. Nu ben je klaar voor de holistische kijk op organische groei, samen met andere (senior) SEO-experts. Het managen van een multidisciplinair team om organische groei te realiseren voor belangrijke spelers in een competitieve markt: dat is wat jij wil leren.

Hoe zit het met de werksfeer?

No worries, dat zit wel goed. Ook al is dat best een uitdaging nu we zoveel thuiswerken. Maar zelfs in deze tijd realiseerden we een e-NPS (Employee Net Promotor Score) van 39. Is een 39 hoog? Ja. Dat is best hoog. En daar zijn we heel blij mee. Want we vinden het belangrijk dat onze collega’s blij zijn.

Team spirit, resultaatgerichtheid en een winnaarsmentaliteit: dat is wat onze collega’s met elkaar gemeenschappelijk hebben. Als het straks weer mag, dan houden we wel van een feestje. Op ons toffe kantoor in Amsterdam of ergens op een piste in Oostenrijk.

Dit neem je mee

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding.
  • Ongeveer 2 jaar werkervaring met SEO.
  • De ambitie om jezelf te ontwikkelen op het gebied van stakeholdermanagement, professionele communicatie en time management.
  • De ambitie om je kennis en vaardigheden over digital marketing uit te breiden en te verbeteren door trainingen te volgen en door aan de slag te gaan voor toonaangevende merken en opdrachtgevers.

Wat kan je van ons verwachten?

Naast een goede werkomgeving, toffe opdrachtgevers en meer dan genoeg uitdaging, bieden we jou een SEO & Content Marketing opleiding. Je neemt deel aan alle advanced trainingen en je leert hoe je met belangrijke tools werkt. Naast werken voor Nederlandse én internationale opdrachtgevers krijg je de kans om samen te werken met de specialisten bij Newcraft, zoals SEA-specialisten, data scientists, creatives en e-commerce specialisten.

Nadat je het Fast Track hebt afgerond, krijg je alle ruimte en middelen om jouw eigen SEO-groeipad vorm te geven. Lees meer over jouw persoonlijke SEO-groeipad bij OAK.

Solliciteer!

Top
STAY IN THE LOOP
Subscribe to our newsletter

Met het delen van je gegevens houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen SEO en contentmarketing, net zoals slimme organische marketing inzichten.

Wil je geen insights meer van ons ontvangen? Dan kun je je afmelden via de link in de mail. Check voor meer informatie ons privacy en cookiebeleid.