Join the team

Wil jij, als ervaren marketeer, je inzetten om onze uitdagende organische groeiplannen voor A-merken te realiseren? Of je in één jaar ontwikkelen tot digital marketing consultant tijdens een traineeship? Kom dan werken bij OAK. Wij bieden je enorme groeikansen, een relaxte werksfeer én de allerleukste collega’s.

5 redenen waarom jij bij ons wilt werken

1. FUN

Werk moet leuk zijn. Daarom zorgen wij dat je jouw werk kunt doen in een relaxte sfeer. Je krijgt goede perks en de leukste collega's. Oh, en daarnaast organiseren we ook nog eens héél veel leuke events het hele jaar door.

3. IMPACT MAKEN

SEO & Contentmarketing is extra leuk als je voor grote spelers mag werken. Vaak werken we in hybride teams, samen met allerlei experts om ons doel te bereiken. Kom maar op met die ambitieuze projecten voor A-merken.

5. START-UP MENTALITY

We hebben de dynamiek en structuur van een start-up. Move over hiërarchieën: geen formeel gedoe bij ons. Het resultaat? Een persoonlijke sfeer, ruimte voor experimenten en lekker efficiënt.

2. GROEIEN = KEY

Jouw ontwikkeling staat centraal. Daarom kun je kiezen uit meer dan 150 interne trainingen om zo snel mogelijk te groeien. Wil je iets nieuws leren, wat we nog niet eerder gedaan hebben? Wij helpen je om dit te realiseren.

4. WERKEN MET PRO'S

Wij werken met experts in het vak waaraan jij je kunt optrekken. Denk aan Sander Tamaëla, Roy Huiskes en Kevin Verleg. Je gaat elke dag werken met echte echte vakfanaten.

Ons DNA

We merken met organic growth marketeers van alle niveaus. Wat ons bindt? Ambitie, data, véél gezelligheid, en een hart voor digital.

Zo ziet ons team eruit:

Blackbelts

Onze senior specialisten

Zitten al 10+ jaar in het vak en adviseren onze klanten op strategisch niveau. Dankzij hun ervaring weten we altijd goed, duurzaam werk neer te zetten. Inspiratiesessie? Training? Koers voor lange termijn? We got this.

Ervaren marketeers

Zij voeren de regie

Werken samen met onze jonge talenten op projecten en helpen met de begeleiding hiervan. Nieuwe technieken toepassen via voice? SEO workshop geven? Energie boost nodig? Let’s do it.

Ambitieuze trainees

Jonge talenten

Worden in ons 1-jarige SEO & Contentmarketing traineeship intern getraind, maar gaan ook uitvoerend bij opdrachtgevers aan de slag. Keyword analyse? Content optimaliseren? Let’s go!

Werken in hybride teams

Samen met onze opdrachtgevers en digital growth leads vanuit ons moederbedrijf NEWCRAFT.

Zo maken we samen onze ambitieuze projecten tot een succes.

Traineeship

Als trainee bij OAK leiden we je in één jaar tijd op tot specialist op het gebied van Organische groei, SEO & Contentmarketing. Samen met de leukste collega’s volg je wekelijks trainingen. Daarnaast werk je direct aan uitdagende opdrachten voor grote merken. Zo leer je zo veel en snel mogelijk.

We starten periodiek met een nieuwe lichting. Om hiervan op de hoogte te blijven kun je je inschrijven voor future accelerators, de maandelijkse update van Newcraft Group voor Studenten en Young professionals. Door dit te doen krijg je naast een maandelijkse update over de sollicitatie- en startdatum ook digital marketing blogs/vlogs én tips & tricks over solliciteren. Zo maar in je mailbox.

Handig? Handig.

Wat oakers zeggen

Iris van der Meij
SEO & Content consultant
Bij OAK heb ik mijzelf dankzij het traineeship in één jaar tijd weten om te scholen tot SEO’er. Ik blijf mij verbazen hoeveel ik mezelf in de jaren daarna verder heb kunnen ontwikkelen als consultant, doordat er altijd naar mijn persoonlijke interesses is gekeken. Ook de verschillende projecten waaraan ik heb mogen (mee)werken in de afgelopen jaren hebben bij die ontwikkeling geholpen. Hoe groot of klein de projecten ook zijn (geweest), bij elk project blijf je leren. Ondanks dat de basis van elk project hetzelfde is, zijn de spelregels altijd net even anders. Dit maakt dat je altijd blijft leren en aan andere knoppen kunt gaan zitten draaien om organische groei te realiseren. Wat het voor mij extra leuk maakt is dat je vervolgens die kennis ook overdraagt bij de klant, waardoor ik mijn enthousiasme over organische groei ook daar kan overbrengen. Hoe tof om dan vervolgens gezamenlijk tot mooie resultaten te komen. Wat die mooie resultaten dan zijn? Dat kunnen positiestijgingen zijn, maar ook een vernieuwde way-of-working of uitbreiding van de ‘standaard’ SEO werkzaamheden. Alles wat maar kan bijdragen aan de (organische) groei resultaten van de klant!
Tom Spierings
SEO Specialist
‘Work hard, play hard’. Zo zou ik mijn tijd bij OAK het beste kunnen omschrijven. Ik ben begonnen als trainee daar werd ik meteen gestimuleerd om me te richten op de onderwerpen die ik zelf het leukst vond. Dat is niet vanzelfsprekend! Inmiddels ben ik uitgegroeid tot SEO specialist. Ik zorg ervoor dat onze opdrachtgevers de inzichten krijgen om organische groei te kunnen realiseren - van keyword analyses tot technische SEO scans. En dat voor de meest toonaangevende merken van Nederland en Europa. Je werkt hard, maar je krijgt er ook veel voor terug. Helemaal als je de leuke collega’s en de knotsgekke feestjes meerekent.

Perks of the job

  • De basis te kunnen werken: een competitief salaris, een MacBook, 25 vakantiedagen en reiskostenvergoeding als je buiten Amsterdam woont.
  • Werken met A-merken. Direct aan de slag bij grote namen zoals Pearle, Gazelle en Praxis.
  • Aandacht en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven niet in vast omkaderde functieprofielen, wel in jouw kracht en ambitie.
  • Keuze uit meer dan 150 interne trainingen en je eigen ontwikkelbudget voor externe training. 

Sollicitatie procedure

1. Online sollicitatie

Jij stuurt ons je CV met een korte motivatie.

2. Telefonisch interview

Zien wij een match op basis van je motivatie en CV, dan bellen we je voor een aantal vragen.

3. kennismaking

Zijn we beiden enthousiast, dan kom je naar ons kantoor voor een betere kennismaking.

4. Case presentatie

Als het eerste gesprek soepel verloopt, vragen we je om een case te presenteren.

5. Aanbod

Zijn we onder de indruk van je case? Top! Dan doen we je telefonisch een aanbod. Welcome aboard!
OAK home office

Get in touch

Toch nog vragen over werken bij OAK? Neem dan contact op met Kaj!

Of lees verder over het traineeship

Contact
Top
STAY IN THE LOOP
Subscribe to our newsletter

Met het delen van je gegevens houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen SEO en contentmarketing, net zoals slimme organische marketing inzichten.

Wil je geen insights meer van ons ontvangen? Dan kun je je afmelden via de link in de mail. Check voor meer informatie ons privacy en cookiebeleid.

Exciting news!
After 4.5 years, OAK continues as the Organic marketing team within the Newcraft brand, so it will no longer exist as a separate entity. Read more about it and find contact information for any questions through the link below.