Google Algoritme Updates

Alle belangrijke updates in één overzicht

De belangrijkste Google Updates van 2002 tot nu op een rij

Google is sinds de oprichting constant bezig met het verbeteren van haar algoritme. Elke nieuwe wijziging is een stap om de meestgebruikte zoekmachine nog gebruiksvriendelijker te maken. Met name de core updates houden SEO-specialisten in de ban. En dat is logisch. Grote, bekende updates uit het verleden als Google Panda of Penguin hebben namelijk een blijvende impact.

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van een algoritmewijziging. Sterker nog, je wilt ze gewoon voor zijn. Dit doe je door je site zoveel mogelijk te optimaliseren voor wat Google belangrijk vindt. Verdiep je eens in E-A-T, want veel updates lijken hiermee te maken hebben. En dat hoeft niet nu al een rankingfactor te zijn, maar met een algoritmewijziging kan het dat zomaar worden. Speel dus zo snel mogelijk in op een wijziging, anders riskeer je dat je zoekresultaten kelderen. Wanneer een nieuwe update plaatsvindt, is trouwens niet te voorspellen.

Top
STAY IN THE LOOP
Subscribe to our newsletter

Met het delen van je gegevens houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen SEO en contentmarketing, net zoals slimme organische marketing inzichten.

Wil je geen insights meer van ons ontvangen? Dan kun je je afmelden via de link in de mail. Check voor meer informatie ons privacy en cookiebeleid.

Exciting news!
After 4.5 years, OAK continues as the Organic marketing team within the Newcraft brand, so it will no longer exist as a separate entity. Read more about it and find contact information for any questions through the link below.