Contentmarketing

Contentmarketing kost 62% minder dan traditionele marketing, en levert 3x zoveel leads op. Want goede content inspireert, informeert en overtuigt. Zodat je (toekomstige) klant kiest voor jouw product of dienst.

Let's Chat

BOUW EN VERSTERK JE MERKPOSITIE MET CONTENTMARKETING

Contentmarketing draait om het geven van waardevolle informatie en het delen van jouw expertise. Want hoe vaker jij relevante content deelt met je doelgroep, hoe groter de top of mind awareness en het vertrouwen in jouw merk. En dat speelt een grote rol wanneer een potentiële klant klaar is om een aankoop te doen.

Dan is het wel essentieel om precies te weten wat die doelgroep nodig heeft, waar je ze kunt vinden en welke content je moet aanbieden.

THAT’S WHERE WE COME IN

Content strategie

Op basis van je merk, doelgroep insights en trends, leggen we vast welke verhalen impact maken. Op de relevantste kanalen en in de juiste formats. Inclusief doelstellingen en KPI’s, uiteraard.

Content creatie

Artikelen, scripts, video’s, podcasts en visuals nodig? Jij krijgt van ons de productiekracht to get it done. Zodat je snel relevante, herbruikbare content hebt. Zonder daar eerst een heel team voor te moeten aannemen.

Copywriting

Jouw merk krijgt een stem dankzij heldere, aansprekende teksten. In de juiste tone of voice brengen we overtuigend je boodschap over de bühne. Uiteraard met de zoekmachines in gedachten.

Digitale PR

Voor jouw business vinden we haakjes om nieuwswaardige content te kunnen maken. Zodat de relevante platformen jouw content delen met hun publiek. Hallo groter bereik, consumentenvertrouwen en naamsbekendheid.

Customer journey

Met zoekdata en kwalitatieve data brengen we het koopproces van jouw ideale klant in kaart. Zo krijg je inzicht in alle relevante touchpoints en welke content je moet aanbieden om die klant te laten converteren.

Lead generation & nurturing

Met een duidelijk plan en relevante lead magnets overtuigen we mogelijke klanten om hun gegevens achter te laten. Zodat jij ze content kunt sturen om te bouwen aan een langdurige, wederzijdse relatie met een hogere conversieratio.

Video- & Podcast strategie

Met kennis van algoritmes, audience insights en zoekgedrag maken we een video- of podcastplan. De productie? Die regelen we natuurlijk ook. Zeker weten dat jouw audio- of videocontent gehoord, gezien en geliked wordt.

Capability development

Via kennissessies, trainingen en workshops delen we al onze contentkennis met jouw team. Van het opzetten en beheren van een effectieve contentkalender tot contentoptimalisatie. Zo kunnen jullie het uiteindelijk zelf doen.

Samenwerken?

Meer dan 50 experts staan klaar om jouw merk en business te versterken met contentmarketing en SEO. Van ervaren specialisten tot hongerig jong talent. Altijd op zoek naar het beste resultaat. We klikken onszelf vast aan jouw interne team, met een scherpe blik van buitenaf. En omdat we onderdeel zijn van Newcraft Group, beschikken we ook nog eens over de inzichten van 160 digital minds met andere expertises.

Neem contact op
Top
Exciting news!
After 4.5 years, OAK continues as the Organic marketing team within the Newcraft brand, so it will no longer exist as a separate entity. Read more about it and find contact information for any questions through the link below.