SEO Cheat Sheet

De Ultieme SEO Cheat Sheet Voor 2020

Wil je het aantal bezoekers op je website verhogen, de online conversies een boost geven of een autoriteit worden binnen een specifieke branche? Het helpt in alle gevallen om bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachines te staan. Maar hoe krijg je dat voor elkaar en waar moet je op letten? In de SEO cheat sheet reiken wij handvatten aan die je sturing geven bij het verhogen van je online zichtbaarheid. Dit kun je van de SEO cheat sheet verwachten:

  • De belangrijkste SEO-elementen waaraan jouw website moet voldoen in een oogopslag (slechts één pagina).
  • Wat je kunt doen om impact te maken binnen zoekmachines en daarmee jouw SEO doelstellingen te realiseren.
  • Ruim 20 tips gebaseerd op kennis en ervaring van onze SEO experts.
  • Een handige checklist bij het optimaliseren van bestaande en creëren van nieuwe pagina’s.
Met het delen van je gegevens houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen SEO en contentmarketing, net zoals slimme organische marketing inzichten. Geen insights van ons ontvangen? Dan kun je je afmelden via de link in de mail. Check voor meer informatie ons privacy en cookiebeleid.

Over OAK

OAK helpt bedrijven in het realiseren van organische online groei. Vergeet hoge advertentiekosten: wij voeren digital marketing graag nét even anders uit. Duurzaam en verdiend. Niet alleen door te adverteren.

Hoe? Wij vergroten o.a. je zicht- en vindbaarheid in zoekmachines. Van Google tot YouTube of bijvoorbeeld Amazon. Met het opbouwen van juiste technische fundamenten en een ijzersterke contentstrategie zorgen wij voor duurzame groei die blijft uitbreiden. 

Weet je niet zeker hoe je online verder moet groeien?

Kom maar op. De koffie staat klaar.