Podcast
The Growth Room #41
21:11 min
Hoe blijf je als bedrijf relevant in een veranderende SEO wereld – met Kevin Verleg en Sebastiaan Elsholz

Aflevering #41

Het online landschap is voortdurend in beweging, hierdoor verandert ook ons zoekgedrag in een razend tempo. Als bedrijf of SEO expert moet je je daarom voortdurend bewust zijn van de nieuwste ontwikkelingen om relevant en zichtbaar te blijven. In deze aflevering delen onze experts Jurjen, Sebastiaan en Kevin hun inzichten over de laatste veranderingen in het SEO landschap.

Ze bespreken hoe het populaire platform TikTok ons zoekgedrag visueler maakt en hoe online marketplaces het bereik van bedrijven vergroot. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op de impact van AI binnen organische marketing en hoe deze technologie de toekomst van SEO beïnvloedt. Het gesprek benadrukt dat de effecten van deze veranderingen niet altijd meetbaar zijn en dat er andere manieren nodig zijn om de ROI van jouw organische zichtbaarheid te bepalen.

Ben je benieuwd waar je als bedrijf of SEO expert dit jaar op moet letten? Luister dan nu naar de nieuwste aflevering van de Growth Room. Want bijblijven is de sleutel tot succes in de wereld van online marketing!

listen on apple podcast logo
MORE LIKE THIS
Top
Exciting news!
After 4.5 years, OAK continues as the Organic marketing team within the Newcraft brand, so it will no longer exist as a separate entity. Read more about it and find contact information for any questions through the link below.