Podcast
The Growth Room #37
43:03 min
Een podcast over podcasts – met Sanne Savelsbergh

Aflevering #37

Een podcast over podcasts! Tijdens deze aflevering duiken we in de wereld van corporate podcasting en de voordelen van dit content format. Dit keer gaat niet Jurjen, maar Maaike in gesprek met concept creative Sanne Savelbergh over waarom een podcast de gouden greep is voor je branding.

Sanne is expert in storytelling en adviseert bedrijven over hun zakelijke podcast. Naast Sanne zit Odilon Sastra, content marketeer bij OAK. Samen bespreken ze waarom de podcast een krachtig instrument is geworden voor bedrijven die hun merkimago willen opbouwen en versterken.

Een podcast is de perfecte manier voor bedrijven om in contact te komen met hun doelgroep. Door een podcast te starten, kunnen bedrijven zich profileren als expert in hun sector en vertrouwen opbouwen bij hun publiek. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk? En kan iedereen zomaar een podcast beginnen?

Misschien maak je al een podcast of denk je eraan eentje te beginnen. In deze aflevering kom je alles te weten over:

De belangrijkste KPI’s voor een podcast en hoe je deze kunt meten.
Welke onderdelen essentieel zijn voor succes.
Hoe je podcasts effectief inzet als duurzame branding tool.

Nog een leuk feitje: deze aflevering heeft een podcast record verbroken. De opname was namelijk onderdeel van een project van de Dutch Media Week. Bekende en onbekende podcastmakersmakers produceerden tijdens een ongekende estafette podcasts aan één stuk door. Het resultaat? Een 153 uur durende aflevering, waarvan 43 minuten door ons!

listen on apple podcast logo
MORE LIKE THIS
Top
Exciting news!
After 4.5 years, OAK continues as the Organic marketing team within the Newcraft brand, so it will no longer exist as a separate entity. Read more about it and find contact information for any questions through the link below.