Podcast
The Growth Room #42
27:10 min
Content Design meets SEO: de ultieme checklist voor succes – met Jerrel Arkes en Maaike Woudstra

Aflevering #42

Tegenwoordig kom je allang niet meer weg met een lap tekst en een foto. Succesvolle content is de key. Maar hoe creëer je content die aansluit bij je doelgroep, passend is voor je merk en organisch goed rankt in Google?

In het competitieve SEO speelveld is het belangrijk om kwalitatieve content te leveren die onderscheidend is van de rest. Wanneer je content niet opvalt of incompleet is, wordt deze niet gevonden of niet goed geconsumeerd. Daarom is het belangrijk dat je content bijdraagt aan de behoeften van de klant. In deze aflevering delen Jerrel Arkes, Maaike Woudstra en Jurjen van den Broek een handige checklist waaraan je content moet voldoen!

De kwaliteit van content zit niet alleen in het verhaal, maar ook in het design en de functionaliteiten. Een gebruiksvriendelijke website is belangrijker dan ooit. De gebruiker en Google zien namelijk een pagina als één geheel en niet als verschillende elementen. Daarom geven Maaike en Jerrel je een complete checklist en vertellen ze hoe je deze kunt inzetten voor jouw bedrijf.

Wil jij tips van organic marketing en content experts? Luister nu naar deze aflevering en ontdek hoe je aan de hand van content design jouw SEO game naar een hoger niveau tilt.

listen on apple podcast logo
MORE LIKE THIS
Top
Exciting news!
After 4.5 years, OAK continues as the Organic marketing team within the Newcraft brand, so it will no longer exist as a separate entity. Read more about it and find contact information for any questions through the link below.