Podcast
The Growth Room #32
25:29 min
Jouw carrière in SEO, de tips van Tom Critchlow

Aflevering #32

Als junior ligt de wereld aan je voeten. Maar als je alles uit je SEO carrière wilt halen, hoe stippel je dan het best je groeipad uit? Tom Critchlow maakt je wegwijs in deze aflevering van The Growth Room. Bij zijn eigen agency in New York begeleidde hij jarenlang juniors tot succesvolle SEO’ers. Vanuit die ervaring geeft hij ons advies.

Blijf je bij een bureau werken? Word je freelancer? Of ga je inhouse aan de slag? Dit zijn allemaal vragen die je eens tegenkomt op je groeipad. Hoe maak je dan de juiste keuze? Tom zegt dat vooral diversiteit in je werk als SEO’er belangrijk is. Zijn advies? Streef naar variatie. En daarmee doelt hij op verschillende industrieën, maar ook op klantzijde, bureauzijde en misschien zelfs ZZP-ervaring. Volgens Tom is het vooral belangrijk dat je volgende baan je meer exposure biedt dan je huidige baan. Kortom: zoek naar kansen voor groei.

Verder vraagt Jurjen:

  • hoe en waarom je je groeipad moet sturen;
  • welke vragen je jezelf moet stellen;
  • hoe je kunt versnellen als je nieuwsgierig bent;
  • wat de nummer 1 challenge is die je moet tackelen.

Wil jij stappen maken in SEO? Luister dan naar de antwoorden van Tom en het dialoog tussen hem en Jurjen. Krijg tips van twee succesvolle digital marketeers en gebruik ze voor jouw SEO carrière. Je hoort het allemaal in aflevering 32 van The Growth Room.

listen on apple podcast logo
MORE LIKE THIS
Top