Podcast
The Growth Room #19
32:28 min
The Evolution of SEO met Rand Fishkin

Rand Fishkin: The Evolution of SEO

In onze nieuwste podcast hebben we niemand minder dan Rand Fishkin te gast! Live vanuit Seattle deelt Rand zijn visie over de evolutie van SEO. Onze SEO-specialist Heather Rison en host Jurjen van den Broek vragen Rand het hemd van het lijf. In deze podcast praten we over de ontwikkelingen binnen SEO de afgelopen jaren, de veranderingen op het gebied van content en voorspelt Rand de uitdagingen die het komende jaar op ons te wachten staan. 

Rand Fishkin is binnen én buiten de SEO-wereld een gewilde spreker voor marketing en ondernemerschap events over de hele wereld. Om deze positie te bereiken heeft Rand een goede reputatie opgebouwd door het, inmiddels wereldwijd bekende, bedrijf Moz op te richten. Nu hij Moz heeft losgelaten, is hij begonnen met zijn nieuwe bedrijf: SparkToro. Over dit bedrijf hoor je alle ins and outs in de volgende podcast. 

In deze podcast hoor je Rand op zijn unieke wijze vertellen over de evolutie van SEO. Het woord evolutie dekt perfect de lading van de ontwikkelingen binnen SEO. Zoals Rand het zelf mooi omschrijft: “SEO became more difficult the last couple of years, you can’t manipulate Google like you once could”. Verder wordt het monopolie van Google eens goed onder de loep genomen en bespreken we wat nu eigenlijk de rankingfactoren van Google zijn. Volgens Rand weten de mensen bij Google het zelf niet eens meer, omdat Google simpelweg een ‘Deep Learning’ systeem geworden is. O ja we werpen uiteraard ook nog een blik op de toekomst. Kortom: genoeg te bespreken in deze podcast!

MORE LIKE THIS
Top