Podcast
The Growth Room 17
49:41 min
Lily Ray: Waarom jij je moet bezighouden met Google’s E-A-T richtlijnen

“Mensen denken dat er gewoon een knop om moet, dat je alleen de naam van een expert op een pagina hoeft te zetten. Dat komt niet eens in de buurt van al het werk dat we moeten doen.”

De Google core update: een moment waar veel SEO’ers naar uitkijken of juist tegenop zien. Een Google core update kan namelijk best nog eens gevolgen hebben voor de performance van een website, zeker als er niet aan de Google EAT-richtlijnen wordt voldaan. Wanneer je de naam Lily Ray in de SEO-community laat vallen, weet iedereen over wie je het hebt. Ze is SEO-expert voor de grootste Amerikaanse bedrijven en praat bij Semrush, Brighton en nog veel meer. Samen met SEO-specialisten Laura Ekkelenkamp en Jurjen van den Broek sprak ze over de winnaars en verliezers van de Google Core Update in december in The Growth Room.

Waarom moet je aan de EAT richtlijnen voldoen? Omdat het voor Google belangrijk is om gebruikers de beste en meest betrouwbare informatie te geven in de zoekresultaten. Verkeerde content kan, met name op medische en wellbeing platformen, potentieel gevaarlijk zijn volgens Lily Ray. Daarom testen ruim 10.000 mensen per jaar verschillende websites op het internet om het algoritme van Google te verbeteren. Zie jij het verkeer op jouw website opeens flink dalen na een Google core update? Dan weet je dat er werk aan de winkel is. Wil je weten hoe jij jouw platform weer back on its feet krijgt? Beluister dan de ervaringen en tips van Lily Ray, Laura Ekkelenkamp en Jurjen van den Broek in onze nieuwste Growth Room podcast.

listen on apple podcast logo
MORE LIKE THIS
Top
Exciting news!
After 4.5 years, OAK continues as the Organic marketing team within the Newcraft brand, so it will no longer exist as a separate entity. Read more about it and find contact information for any questions through the link below.