Wij zijn oak
Wij laten merken groeien

Wat je niet kunt vinden, kun je ook niet kopen. Daarom maken wij jouw merk en producten vind- en zichtbaar voor je doelgroep. Zodat zij geïnspireerd en geïnformeerd voor jou kiezen.

Onze services

Dit doen we onder andere voor

Hoe we het doen

We vergroten online zichtbaarheid in verschillende zoekmachines, ontwikkelen relevante content en verspreiden die op alle juiste kanalen. Zo vertel je overal één duidelijk verhaal, aangepast naar elke fase van de customer journey. Van strategie tot executie. Op en met ons kun je bouwen. 

What’s in it for you?

Een organische groeipartner die zorgt voor resultaat.

ROI > 3

Een diepgewortelde liefde voor organische groei

We heten niet voor niets OAK. Zoals het groeipad van een eik, geloven we in een goed geworteld fundament, organische groei en een lange levensduur. We doen het alleen met meer business impact. Deze weg naar groei zetten we in voor onze opdrachtgevers, en voor onze mensen.

De kern van oak

Onze groei experts hebben elk hun eigen specialisme en karakter. Maar er zijn wel een paar dingen waar we allemaal in geloven.

In it to win it

We willen de beste zijn, en doen er dan ook alles aan om de concurrentie steeds weer een stapje voor te zijn. Jouw concurrenten én die van onszelf.

Why so serious?

We nemen ons werk serieus, maar onszelf niet te veel. We werken met beide voeten op de grond, onze handen in de modder.

It’s not a job, it’s love

Of je het nou passie voor het werk of vakidioten wilt noemen, we zijn allemaal knettergek op ons vakgebied. Altijd op zoek naar de nieuwste update, de laatste trends en de volgende optimalisatie.

Knowledge should be multiplied

Kennis delen we altijd, met elkaar en met onze klanten. Alleen zo kom je verder.

Result driven & data informed

Je hebt niks aan een groot creatief idee, als het gebaseerd is op lucht en het je geen resultaten brengt. Daarom doen wij alles op basis van insights en data.

Teamwork

Onze SEO en content blackbelts sturen aan

Ze zitten al 10+ jaar in het vak en adviseren en trainen onze klanten op strategisch niveau. Dankzij hun ervaring weten we hoe we duurzame resultaten kunnen opleveren. We got this!

Samen met ervaren marketeers

Zij voeren de regie op de projecten en zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt. Daarnaast kijken ze constant hoe jouw merk nog harder kan groeien. Let’s do it!

Onze trainees

Ruimte voor talent

Starters die in ons 1-jarige Organic Growth traineeship intern getraind worden, maar ook uitvoerend bij opdrachtgevers aan de slag gaan. Let’s go!

Over ons traineeship

Part of Newcraft group

Newcraft Group helpt bij het realiseren en versnellen van groei, verandering en het beheersen van de digitale skillset voor de toekomst. Samen delen we hetzelfde digitale DNA. We zijn er gek op wanneer mensen en merken harder groeien dankzij onze hulp. 

newcraftgroup.com

Neem contact op

Hoe kunnen we jou helpen om organische groei te realiseren?

Contact
Top
STAY IN THE LOOP
Subscribe to our newsletter

Met het delen van je gegevens houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen SEO en contentmarketing, net zoals slimme organische marketing inzichten.

Wil je geen insights meer van ons ontvangen? Dan kun je je afmelden via de link in de mail. Check voor meer informatie ons privacy en cookiebeleid.

Exciting news!
After 4.5 years, OAK continues as the Organic marketing team within the Newcraft brand, so it will no longer exist as a separate entity. Read more about it and find contact information for any questions through the link below.