Leen Bakker en Goossens verslaan bol.com in Google

woonkamerbranche marktverdeling

Woonwinkels Leen Bakker en Goossens domineren de zoekresultaten in Google. Tenminste, in de markt voor woonkamergerelateerde producten. En dat is een grote en lucratieve markt, bestaande uit 1,3 miljoen maandelijks zoekopdrachten met de intentie om te vergelijken en kopen. Van al deze zoekopdrachten halen Leen Bakker en Goossens respectievelijk 6,40% en 6,31% binnen op hun website. Dat komt neer op honderdduizenden bezoekers per jaar. Het is opvallend dat veel concurrenten in de online markt, van bekende retailers tot marketplaces (waaronder bol.com), een stuk slechter presteren.

OAK is de wereld van de woonkamers ingedoken om te zien welke partijen het beste zichtbaar zijn in Google én welke partijen hard aan de slag moeten om een plekje te veroveren aan de online woonboulevard.

Wat vind je in deze whitepaper?

  • Volledig overzicht van de organische marktaandelen van ruim 100 spelers in de woonkamerbranche
  • Het aantal nummer 1, 2 en 3 posities van de 20 grootste spelers
  • De 100 zoekwoorden in de slaapkamer branche met het hoogste zoekvolume
  • De belangrijkste inzichten uit de data
Download nu het woonkamer brancheonderzoek met: de top 100 spelers met het grootste marktaandeel, de belangrijkste zoektermen en meer!
Marketing by
Met het delen van je gegevens houden we je wekelijks op de hoogte van nieuwe onderzoeken binnen de Home & Living branche en maandelijks op de hoogte van slimme organische marketing inzichten. Geen insights van ons ontvangen? Dan kun je je afmelden via de link in de mail. Check voor meer informatie ons privacy en cookiebeleid.