Je thuiskantoor upgraden?

Grote kans dat je bij bol.com terechtkomt

Tijdens deze corona-crisis wordt er massaal vanuit huis gewerkt. Voor velen die een kantoor gewend zijn, is dit een behoorlijke downgrade. Waar is je verstelbare, ergonomische bureaustoel? Of dat fijne whiteboard voor al je geniale ideeën? Het blijkt allemaal geen overbodige luxe, want er wordt in Nederland momenteel flink geïnvesteerd in het thuiskantoor.

Sinds de crisis is de vraag naar thuiskantoorartikelen in Google explosief gegroeid. Daarom is het cruciaal voor bedrijven in deze markt om nu zichtbaar te zijn in de zoekresultaten van Google. Toch presteren een aantal bekende namen in de markt, waaronder Ikea en Jysk, online slecht. Voor deze partijen ligt er een kans om meer topposities te pakken in Google en hiermee flink te groeien in websiteverkeer.

OAK is de wereld van de studeerkamers en thuiskantoren ingedoken om te zien welke partijen het beste presteren in Google in tijden van crisis én welke partijen nog werk aan de (online) winkel hebben.

Wat vind je in deze whitepaper?

  • Volledig overzicht van de top 100 partijen met het grootste online marktaandeel
  • Het aantal nummer 1, 2 en 3 posities van de 20 grootste spelers in Google
  • De top 100 zoekwoorden in de branche met de hoogste zoekvolumes
  • Een samenvatting van de belangrijkste inzichten uit dit onderzoek.
Download nu het studeerkamer onderzoek met: de top 100 spelers met het grootste marktaandeel, de belangrijkste zoektermen en meer!
Marketing by
Met het delen van je gegevens houden we je wekelijks op de hoogte van nieuwe onderzoeken binnen de Home & Living branche en maandelijks op de hoogte van slimme organische marketing inzichten. Geen insights van ons ontvangen? Dan kun je je afmelden via de link in de mail. Check voor meer informatie ons privacy en cookiebeleid.