Blog article
Reference date: mei 2019
NEWCRAFT Group lanceert OAK

OAK zet 45 specialisten in op non-paid digitale marketingstrategieën

 

Amsterdam – 20 mei 2019 – Meet OAK: jongste telg binnen de NEWCRAFT Group. Hier zorgen 45 digitale specialisten voor organische groei van de online zichtbaarheid van  toonaangevende merken. Door deze merken via non-paid activiteiten naar voren te brengen via platformen zoals Google, Amazon, Bol.com en Alibaba, realiseert OAK stijgende omzet voor haar klanten.

OAK voorziet bedrijven van slimme non-paid digital marketingstrategieën. Naast een strategisch advies kunnen opdrachtgevers een berg energie en executiekracht verwachten. Hoognodig, want het organisch laten groeien van het online bereik met behulp van content (denk aan blogs, “evergreen” teksten, videos, podcasts en meer) is een arbeidsintensief proces.

Hierbij richt OAK zich niet alleen op het creëren van deze content op ‘traditionele’ organische platformen zoals Google en Youtube. Ook online marketplaces zoals bol.com en Amazon worden meegenomen in de groeiplannen. Het is OAK’s ambitie om voor haar opdrachtgevers de investering drie keer terug te verdienen binnen een periode van 12 maanden.

Werken met Blackbelts

Om deze ROI te realiseren werkt OAK met blackbelts; experts uit de branche met meer dan tien jaar ervaring, waaronder Sander Tamaëla, Kevin Verleg, David Hellendoorn en Roy Huiskes. Zij worden hierbij ondersteund door medior en junior marketeers.

OAK is momenteel 45 man sterk en groeit hard door. De ambitie is om dit in de loop van het jaar te verdubbelen. Het bedrijf werkt al met een aantal mooie opdrachtgevers zoals Ahold, Praxis, Perrigo en Beter Bed.

Sebastiaan Elsholz, Manager Digital Marketing & Sales bij Praxis, over OAK:

“De mix van specialistische kennis en een gewoon-doen-mentaliteit vinden we bij OAK. Het helpt ons verder in een zich steeds sneller ontwikkelende contentwereld.”

Jurjen van den Broek, Managing Director bij OAK:

“Organische marketingstrategieën zijn dé manier om duurzame online zichtbaarheid te creëren. Het behoedt onze klanten daarnaast voor hoge online advertentiekosten. Organische content is en blijft relevant.”

Kijk voor meer informatie op oakisnow.com

 

Over NEWCRAFT Group:

De wereld digitaliseert in hoog tempo, en daarmee veranderen ook het gedrag en de wensen van de consument. Newcraft Group werkt met 130 professionals in hybride teams om bedrijven te helpen deze veranderingen te begrijpen en digitaal te versnellen. Kijk voor meer informatie op www.newcraftgroup.com.

MORE LIKE THIS
Top
Exciting news!
After 4.5 years, OAK continues as the Organic marketing team within the Newcraft brand, so it will no longer exist as a separate entity. Read more about it and find contact information for any questions through the link below.