Sieradenbranche
Reference date: Apr 2022
2 MB
Welke partijen zijn het beste zichtbaar binnen de sieradenbranche?
Sieradenbranche

In het afgelopen jaar zocht Nederland maar liefst 16,3 miljoen keer in Google naar sieraden zoals horloges, kettingen en oorbellen. Wij deden onderzoek naar 2500+ keywords, en wat blijkt? De smartwatch is veruit het populairste sieraad onder de online consumenten.

In december 2020 deed Oak ook al onderzoek naar online sieraden. Bol.com scoorde toen het beste op smartwachtes maar in 2020 was dit nog niet het belangrijkste keyword van de markt. Bol.com eindigde op nummer 3 in het gehele onderzoek. Achter Brandfield en de grote winnaar Lucardi.

Hoe heeft Lucardi het dit jaar gedaan? Lucardi laat een sterke non-branded groei zien, maar is het merk slecht zichtbaar als het om semi-branded zoektermen gaat. In het rapport vertellen wij jou waar dit aan ligt.

Daarnaast zie je hoe Bol.com & Brandfield dit jaar hebben gescoord en voor welke partijen er in 2022 nog meer plaats is gemaakt. Wil jij weten of je het beter doet dan je concurrent en waar de kansen in de branche liggen? Download dan ons Organic Growth Report.

Download het Organic Growth Report als je wilt weten:

  • wat de marktposities van jou en je concurrent zijn.
  • waar de kansen in de branche liggen.
  • met welke tips je aan de slag kunt.
MORE LIKE THIS
Download the organic growth report
Top
Exciting news!
After 4.5 years, OAK continues as the Organic marketing team within the Newcraft brand, so it will no longer exist as a separate entity. Read more about it and find contact information for any questions through the link below.