Home & Living
Reference date: april 2020
5 MB
Je thuiskantoor upgraden? Grote kans dat je bij bol.com terechtkomt
Home & Living

Tijdens deze corona-crisis wordt er massaal vanuit huis gewerkt. Voor velen die een kantoor gewend zijn, is dit een behoorlijke downgrade. Waar is je verstelbare, ergonomische bureaustoel? Of dat fijne whiteboard voor al je geniale ideeën? Het blijkt allemaal geen overbodige luxe, want er wordt in Nederland momenteel flink geïnvesteerd in het thuiskantoor.

Sinds de crisis is de vraag naar thuiskantoorartikelen in Google explosief gegroeid. Daarom is het cruciaal voor bedrijven in deze markt om nu zichtbaar te zijn in de zoekresultaten van Google. Toch presteren een aantal bekende namen in de markt, waaronder Ikea en Jysk, online slecht. Voor deze partijen ligt er een kans om meer topposities te pakken in Google en hiermee flink te groeien in websiteverkeer.

OAK is de wereld van de studeerkamers en thuiskantoren ingedoken om te zien welke partijen het beste presteren in Google in tijden van crisis én welke partijen nog werk aan de (online) winkel hebben.

trendlijn explosieve groei in zoekterm bureaustoel

Wat vind je in deze whitepaper?

  • Volledig overzicht van de top 100 partijen met het grootste online marktaandeel;
  • Het aantal nummer 1, 2 en 3 posities van de 20 grootste spelers in Google;
  • De top 100 zoekwoorden in de branche met de hoogste zoekvolumes;
  • Een samenvatting van de belangrijkste inzichten uit dit onderzoek.
MORE LIKE THIS
Top
Exciting news!
After 4.5 years, OAK continues as the Organic marketing team within the Newcraft brand, so it will no longer exist as a separate entity. Read more about it and find contact information for any questions through the link below.