Het Complete Google Algoritme Update Overzicht

De belangrijkste Google Updates op een rij van 2002 tot nu

Google is sinds de oprichting constant bezig met het verbeteren van haar algoritme. Elke nieuwe wijziging is een stap om de meestgebruikte zoekmachine nog gebruiksvriendelijker te maken. Met name de core updates houden SEO specialisten in de ban. En dat is logisch. Grote bekende updates uit het verleden als Google Panda of Penguin hebben een blijvende impact op deze expertise.

Direct op de hoogte van nieuwe updates? Schrijf je in voor ons update alert.

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van een algoritmewijziging. Sterker nog, je wilt ze gewoon voor zijn. Dit doe je door je site zoveel mogelijk te optimaliseren voor wat Google belangrijk vindt. En dat hoeft niet nu al een rankingfactor te zijn, maar met een algoritmewijziging kan het dat zomaar worden. Speel dus zo snel mogelijk in op een wijziging, anders riskeer je dat je zoekresultaten kelderen. Wanneer een nieuwe update plaatsvindt, is trouwens niet te voorspellen. En wij begrijpen heel goed dat je niet alle tijd hebt om de officiële kanalen in de gaten te houden. Daarom hebben wij daar iets op bedacht: de Google update alert. Schrijf je in en je bent als een van de eersten op de hoogte.

Benieuwd naar voorgaande algoritme wijzigingen? Hieronder vind je het overzicht van de belangrijkste Google algoritme updates van 2002 tot 2020.

Altijd als eerste op de hoogte als Google haar algoritme een update heeft gegeven? Schrijf je dan in en ontvang van ons direct handige tips hoe je hier als marketeer op inspeelt!
Marketing by
*Met het delen van je gegevens houden we je wekelijks op de hoogte van nieuwe onderzoeken binnen de Home & Living branche en maandelijks op de hoogte van slimme organische marketing inzichten. Geen insights van ons ontvangen? Dan kun je je afmelden via de link in de mail. Check voor meer informatie ons privacy en cookiebeleid.

Get in touch

Meer weten over hoe wij samen fantastische resultaten kunnen behalen?