Relevanter worden voor een groter publiek
Digitenne worstelde met organisch verkeer. We stelden een ambitieus doel om met behulp van SEO & contentmarketing het organisch verkeer met minstens 50% te laten groeien, en het aantal bestellingen toe te laten nemen.

Meer relevantie voor een groter publiek

Een inzicht in de resultaten

+347%
Groei in organisch verkeer
+487%
Toename in organische conversies
+52%
Groei in organisch aandeel

The Challenge

Digitenne – aanbieder van van digitale televisie – worstelde met organisch verkeer.

We stelden een ambitieus doel om het organisch verkeer met minstens 50% te laten groeien en het aantal bestellingen toe te laten nemen door middel van contentmarketing en SEO.

digitenne kastje

Plan van aanpak

We gingen van start met een SEO-scan om uit te zoeken op welke zoekwoorden we ons het beste konden gaan richten, welke contentpagina’s er nog moesten worden ontwikkeld en hoe de sitestructuur moest worden aangepast.

Op Digitenne’s website ontbrak het aan een customer journey en segmentatie, dus de volgende stap was om persona’s te ontwikkelen. Door speciale pagina’s te maken over kamperen, reizen, studenten, en buiten TV kijken konden we onze opdrachtgever relevanter maken voor een groter publiek.

Daarnaast maakten we een blog met interessante artikelen voor de specifieke segmenten.

Curious?
Let's find out how we can achieve amazing results together.
Get in touch
Cases
Top
Exciting news!
After 4.5 years, OAK continues as the Organic marketing team within the Newcraft brand, so it will no longer exist as a separate entity. Read more about it and find contact information for any questions through the link below.