Blog

Wat is de impact van omnichannel content op je omzet?

Aflevering #14 The Growth Room – Wat is de impact van omnichannel content op je omzet?

Het is een onderwerp waar vaak te makkelijk over gedacht wordt: contentmarketing. Met af en toe wat content op je online kanalen zetten, red je het namelijk niet. Iemand die hier niet te makkelijk over denkt is Rutger Houweling, Head of Content en Social bij Bever. Hij creëerde namelijk samen met zijn team een omnichannel strategie waarbij content de drijvende kracht is.

Maar met alleen content red je het niet. Eén van de belangrijkste bronnen van het succes van Bever zijn hun klanten. Waarom dit zo is hoor je onder andere in deze podcast. We hebben nog een andere spoiler voor je: Rutger vertelt op welke manieren ze bij Bever steeds beter weten hoe ze kunnen meten wat content doet voor hun omzet. Ja, content en omzet in één zin: echt waar. Ook dat bespreken we in deze podcast. Snel luisteren dus!

Bekijk onze podcastpagina voor meer informatie over OAK en onze podcast.

Beluister de volledige aflevering  van The Growth Room hier: 

Je kunt onze podcast beluisteren via één van de onderstaande streamingdiensten, of je kunt de podcast op YouTube bekijken. Ben je enthousiast over The Growth Room? Vergeet je dan niet te abonneren zodat je altijd direct onze laatste podcast kunt beluisteren.

Spotify Spotify

Apple Podcasts Apple Podcast

Google Podcasts Google Podcasts 

SoundCloud Soundcloud

Overcast Overcast

Anchor Anchor

 

 

Tips of reageren?
Heb je tips of ideeën voor nieuwe onderwerpen of wil je graag reageren? We horen graag van je! Laat het weten via contact@oakisnow.com.

Get in touch

Meer weten over hoe wij samen fantastische resultaten kunnen behalen?