Blog

Waarom je als E-commerce bedrijf meer op CRO moet inzetten

Aflevering #6 The Growth Room – Waarom je als E-commerce bedrijf meer op CRO moet inzetten

Conversion rate optimization (CRO) gaat verder dan de bedankpagina na een online aankoop. Maar hoe zet je CRO in op jouw kanalen om conversies te verhogen?

In de zesde aflevering van The Growth Room bespreken we de best practices en het risico van gut-feeling met Joost Kamstra, Online Manager van Gall & Gall.

Luister nu The Growth Room aflevering 6 met Joost Kamstra en Jurjen van den Broek (host)  ?.

Geen tijd om helemaal te luisteren? Skip snel naar:

 

Beluister de volledige aflevering 6 van The Growth Room hier: 

Je kunt onze podcast beluisteren via één van de onderstaande streamingdiensten, of je kunt de podcast op YouTube bekijken. Ben je enthousiast over The Growth Room? Vergeet je dan niet te abonneren zodat je altijd direct onze laatste podcast kunt beluisteren.

? Spotify

? Apple Podcast

? Google Podcasts 

? Overcast

? Anchor

 

Tips of reageren?
Heb je tips of ideeën voor nieuwe onderwerpen of wil je graag reageren? We horen graag van je! Laat het weten via contact@oakisnow.com.

Over The Growth Room
Organisch groeien gaat niet alleen over Google. Ook YouTube en marketplaces zoals bol.com en Amazon zijn zoekmachines die cruciaal zijn voor duurzame organische groei. In de verschillende afleveringen zal onze host Jurjen van den Broek met diverse gasten het belang van organische groei, veranderingen en updates binnen het vakgebied bespreken. En hoe bedrijven maximale output uit hun digital marketing efforts kunnen behalen. The Growth Room wordt opgenomen in samenwerking met B. building business.

Get in touch

Meer weten over hoe wij samen fantastische resultaten kunnen behalen?