Digital marketing crash course

READY. SET. GO.

Wil jij je eerste stap richting een digital marketing carrière zetten, maar weet je niet helemaal waar je moet beginnen? Tijdens je studie maakte je kennis met marketingmodellen en theorieën. Maar in praktijk gaat het er anders aan toe. Wat houdt digital marketing eigenlijk precies in? En welke richtingen kun je uitgaan? Om jou te helpen, organiseren Oak, Newcraft en Unfoldr een digital marketing crash course. En weet je wat nu echt leuk is? Het is helemaal gratis zodat jij voorbereid de wondere wereld van digital marketing instapt. 

Wat leer je in deze crash course? 

Je hebt je peilen op digital marketing richt, maar vervolgens moet je een richting kiezen. In onze crash course kom jij erachter welke discipline het beste bij jou past. Wat doet een e-mailmarketeer? En wat is digital retail media? Wat is eigenlijk het verschil tussen SEO en paid? En hoe maak je impact met e-commerce?

Na deze crash course, weet jij het antwoord op deze vragen. De 6-weekse digital marketing crash course start op 1 februari. Elke dinsdag om 16:00 gaan we live met een webinar waarin digital marketing professionals je meenemen in hun expertise. Elke week komt er een andere discipline aan bod.

Voor studenten & starters

De crash course is speciaal ontworpen voor studenten en starters op de digitale arbeidsmarkt. Ben jij (bijna) afgestudeerd, maar heb je nog niet genoeg kennis om te weten wat nu echt bij jou past? Of wil je een carrièreswitch richting digital marketing maken? Dan is deze crash-course iets voor jou. Na deze webinars beschik je namelijk over basiskennis die je helpt om een volgende stap te maken.

Wat kun je verwachten?

Dit is het programma van de webinars: 

01/02 Introduction to the customer journey.

08/02 Organic search (Oak) 

15/02 Paid search

22/02 E-commerce 

01/03 Digital shelf (Unfoldr)

08/03 Email/CRM

 

Kun je er een keer niet bij zijn? Geen punt. Na elke webinar delen we een link waardoor jij onbeperkt kunt terugkijken

Schrijf je in voor de webinar course
Ik meld me aan voor deze webinar(s)*
Wil jij op de hoogte blijven van alles rondom onze traineeships en digital fast tracks?
Marketing by

Future Accelerators

Deelname is helemaal gratis en voor iedereen. Wil vaker dit soort tips en kennis? Schrijf je dan in voor onze Future accelerators nieuwsbrief: een community van Newcraft Group voor digitale talenten (in spé). Zo houden we je maandelijks op de hoogte van nieuwe vacatures, inhousedagen, podcasts en andere toffe content die bijdraagt aan jouw digitale groei. 

Future Accelerators
Newcraft logo
oak logo