Blog

De dinsdag van Gaby

Bij OAK vinden we het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Niet alleen tijdens je traineeship, maar ook daarna. En dat is precies waar Gaby (29) zich mee bezig houdt. Gaby is teamlead van het traineeship bij OAK én program lead van het Learning & Development Team bij Newcraft. Maar wat doet ze dan precies? Gaby vertelt je hoe een gemiddelde werkdag eruitziet. 

Mijn werkdag begint rond een uur of negen met een dagstart. Ik check mijn agenda, mijn inbox, beantwoord wat e-mails en bepaal wat ik vandaag ga doen. Daarna is het tijd voor een kop thee en dan kan mijn werkdag écht beginnen. 

Meeting met het Management Team van OAK

Elke dinsdag heb ik een meeting met het Management Team van OAK. Tijdens deze meeting bespreken we de financiële performance, hoe het gaat bij onze huidige opdrachtgevers en welke opdrachtgevers in de pijplijn zitten. Daarna volgt een update over recruitment. Staan er nog sollicitatiegesprekken gepland deze week? En zo ja, wie gaat die gesprekken doen? Ook bespreken we hoe we ervoor staan in de markt. Zijn er ontwikkelingen in de markt waar we op moeten inspelen? En sluit onze propositie nog aan op de markt? Vervolgens geven we elkaar een heads-up over onze mensen. Hoe gaat het met ze? Vooral nu we allemaal zoveel mogelijk thuiswerken, is dat extra belangrijk. Tot slot checken we welke content er deze week uitgaat. Dat kan bijvoorbeeld een podcast of een Organic Growth Report zijn. 

Learning & Development Team

Hierna ga ik direct door naar de volgende meeting met Sharine en Ema. Sharine is verantwoordelijk voor de trainingen die we geven aan onze opdrachtgevers en Ema zit samen met mij in het Learning & Development Team. Elke maand evalueren we of onze trainingen nog wel aansluiten op de behoefte van onze opdrachtgevers. 

Stand-up met trainees

Na een korte lunchpauze heb ik een stand-up met alle trainees van OAK. Deze stand-up gebruiken we om elkaar een snelle update te geven van waar we mee bezig zijn. Ook is er ruimte voor hulpvragen.

Na afloop van de stand-up check ik mijn agenda en ik zie dat ik tot vier uur geen meetings heb. Dat betekent dat ik aan de slag ga met het traineeship. Ons traineeship is nooit af, want er valt altijd wel iets te verbeteren. Is het traineeship nog volledig en up-to-date? Sluit het nog aan bij wat we doen voor onze opdrachtgevers? En missen we nog trainingen? 

Newcraft DNA

Om vier uur geef ik een introductie aan alle nieuwe collega’s van Newcraft, OAK en UNFOLDR over het DNA van Newcraft. Tijdens deze introductie staan de culturele waarden van Newcraft centraal. Wie zijn we en wat willen we uitstralen richting onze opdrachtgevers en de buitenwereld?  

Ik rond mijn werkdag af met een dagafsluiting. Ik check nog een keer mijn inbox, beantwoord nog een paar e-mails en kijk of ik vandaag alles heb gedaan wat ik wilde doen. Ik kan bijna alles afvinken van mijn to-do-lijst, en wat niet gelukt is, schuif ik alvast door naar morgen. En dan zit mijn werkdag erop! 

Over Gaby

Gaby is in 2016 begonnen als trainee SEO & Contentmarketing bij Newcraft. Na een paar jaar voor opdrachtgevers te hebben gewerkt, hielp ze eind 2018 bij het opzetten van OAK. Buiten werktijd bouwt Gaby aan het Witte Huis van Lego of eet ze sushi.

Join our team!

Bij OAK zijn we altijd op zoek naar ondernemende collega’s die ons team willen versterken. Check hier alle vacatures en join our team!

Get in touch

Meer weten over hoe wij samen fantastische resultaten kunnen behalen?