Blog

Hoe bepaal je de balans tussen commercie en de kwaliteit van je online platform?

Aflevering #8 The Growth Room – Online marktleider worden? Zet dan eens je gebruiker op 1 voor je euro’s gaat najagen

Commercieel directeur van de Nederlandse Ski Vereniging, Arjen de Graaf, vertelt in deze podcastaflevering over het belang van passie en authenticiteit bij het maken van content.

En niet te vergeten, hoe je deze content in de juiste context op initiatief van de gebruiker kunt aanbieden op het juiste moment.

Dat en meer in aflevering 8 van The Growth Room. Met Jurjen van den Broek, Sebastiaan Elsholz en Arjen de Graaf 🎙.

Geen tijd om helemaal te luisteren? Skip snel naar:

 

Beluister de volledige aflevering 8 van The Growth Room hier: 

Je kunt onze podcast beluisteren via één van de onderstaande streamingdiensten, of je kunt de podcast op YouTube bekijken. Ben je enthousiast over The Growth Room? Vergeet je dan niet te abonneren zodat je altijd direct onze laatste podcast kunt beluisteren.

🎧 Spotify

🎧 Apple Podcast

🎧 Google Podcasts 

🎧 Overcast

🎧 Anchor

 

 

Tips of reageren?
Heb je tips of ideeën voor nieuwe onderwerpen of wil je graag reageren? We horen graag van je! Laat het weten via contact@oakisnow.com.

Over The Growth Room
Organisch groeien gaat niet alleen over Google. Ook YouTube en marketplaces zoals bol.com en Amazon zijn zoekmachines die cruciaal zijn voor duurzame organische groei. In de verschillende afleveringen zal onze host Jurjen van den Broek met diverse gasten het belang van organische groei, veranderingen en updates binnen het vakgebied bespreken. En hoe bedrijven maximale output uit hun digital marketing efforts kunnen behalen. The Growth Room wordt opgenomen in samenwerking met B. building business.

Get in touch

Meer weten over hoe wij samen fantastische resultaten kunnen behalen?